vesti

Jager Bar - novi kafe na beogradnocu.com.

Vaš omiljeni portal beogradnocu.com, trudi se da vam omogući što više informacija o noćnom životu Beograda. Tako vas i ovog puta savetuje da obavezno posetite novi kafe Jager Bar u ulici Starca Vujadina na Vračaru. Kafe Jager Bar je jedno od onih mesta gde zaboravljate na sve brige i jednostavno se opustite i prepuštate svim čarima koje ovo prelepo mesto nudi.

kafe Jager Bar

Fotografisano u Kafe Jager Bar

Dođite da uz sjajnu muziku, prijatno osoblje i odličnu atmosferu uživate u kafe Jager Baru.  Ovaj bar je jedinstveno mesto, ne samo u Beogradu, već i u čitavoj Srbiji, jer je jedini Jager Bar na ovim prostorima.

kafe Jager Bar

Fotografisano u Kafe Jager Bar

Kafe Jager Bar svojim gostima ispunjava apsolutno sve želje i koncipiran je tako da je nemoguće njime se ne oduševiti. Pored svih pogodnosti, od pristupačnih cena do profesionalnog osoblja, tu je i parking za goste. Kafe Jager Bar otvoren je od 08 časova ujutru, a radi sve do jedan sat iza ponoći.

Izbor muzike je veoma interesantan, jer gosti kafe Jager Bara mogu, u zavisnosti od dana koji budu odabrali za svoj provod, uživati u Pop, Rock ili Starogradskoj muzici koja dira pravo u srce. Kafe Jager Bar predstavlja veoma ekskluzivno mesto uređeno po svim svetskim standardima koje zadovoljavaju mesta ovakvog tipa. Ne propustite jedinstveno uživanje uz Jager devojke, mnoštvo promocija i apsolutno najlepše ukuse koje vam kafe Jager Bar nudi.

kafe Jager Bar

Fotografisano u Kafe Jager Bar

Vrata kafe Jager Bara otvorena su svakog dana samo za vas. U prijatnom ambijentu sa odličnom muzikom, ova bar vam nudi nezaboravan provod. Dođite i uverite se! Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u kafe Jager Baru možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje.

 

beogradnocu.com