vesti

Jami i Danijel Đurić u kafeu Hugo.

Poznato nam je da je ponedeljak 13 .januar proglašen za radni dan, ali nemojte da vas to natera da ostanete kod kuće.  Dopustite sebi da vas neodoljiva pevačica Jasna Milenković Jami zabavi u izuzetnom  kafe baru Hugo u centru Dorćola, jer vas pored odličnih pića očekuje i sjajan provod. Svakog dana kafe Hugo organizuje vesela dešavanja, pa povedite društvo i uživajte u sjajnoj pravoslavnoj žurci koja vas očekuje.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Pevačica Jasna Milenković, poznatija kao Jami, zabavljaće vas sve do ranih jutarnjih časova. Pored svojih mnogobrojnih hitova, ona će pevati i numere kolega pevača. Ispunjavaće muzičke želje, pevajući vam na uvce. Jednostavno rečeno – ostaviće vas bez daha!

Jami, koja važi za jednu od najseksipilnijih žena na domaćoj estradi, još jednom će dokazati da je spremna na sve zarad dobre atmosfere. Svi oni koji su dolazili da uživaju uz njene pesme, nisu se razočarali, a lokal su napustili zadovoljni. Gde god da nastupa, Jami nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tako će biti i večeras, kada će vas zapaliti kao ,,Šibicu” i prirediti vam nezaboravno veče u fantastičnom kafe baru Hugo.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Nećete se pokajati, jer dobro raspoloženje, sjajna muzika i nezaboravna atmosfera ono su bez čega vam ovo veče sigurno neće proteći! Kad se oporavite i saberete utiske, narednog dana, za reprizu dočeka Srpske Nove godine pevaće šarmantni Danijel Đurić koji je prošle godine snimio duet sa Indi „Gde si sada ti“, kao i spot. Ovu pesmu su Danijel i Indi snimili na srpskom i romskom jeziku.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Fotografi portala beogradnocu.com provodiće se sa vama za doček u kafeu Hugo i beležiti najinteresantnije momente. Kako bi Jami rekla, ,,Hajde malo malo” ,,Dođite da oslabimo zajedno”! Rezervacije za doček Srpske Nove godine i reprizu iste u kafeu Hugo, možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite sjajnu žurku!

 

beogradnocu.com