Jazbina, vesti

Jazbina najboljeg provoda.

Kafana Jazbina jedna je od retkih kafana koja radi čak sedam dana u nedelji i uvek je tu da vam pruži izvanredan provod. Svakog dana kafana Jazbina nudi vam provod drugačijeg koncepta, a tu su i redovne promocije pića. Muzički repertoar je zaista fantastičan i zadovoljava apsolutno sve visoke standarde, što ljubitelji kvalitetne muzike prepoznaju, pa zbog toga i biraju Jazbinu za svoj izlazak.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Ovog utorka u kafani Jazbina moći ćete da uživate u fenomenalnim starogradskim numerama u specifičnom i prepoznatljivom izvođenju ozvučenih tamburaša. Sjajni muzički sastav garantovano vas neće ostaviti ravnodušnim. Večeras vas takođe očekuje promocija rakije za samo 99 dinara.

Već u sredu 15. januara očekuju vas Nemke i Opijum Bend, kao i mnogo pozitivne energije, smeha i dobrog provoda. Nemke i Opijum Bend takođe nastupaju i u petak. Četvrtak 16. januar rezervisan je za uigranu ekipu - Džoni i Workersi. Kafana Jazbina s razlogom im je poverila zadatak da vašu noć učine nezaboravnom. Ovi momci prave neverovatnu atmosferu gde god da se pojave, pa je žurka do ranih jutarnjih časova neizbežna.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

ZeBeat Bend nastupiće u subotu 18. januara, dok vas u nedelju 19. ponovo očekuju ozvučeni tamburaši i prava muzika za dušu i boemsko opuštanje. Ponedeljak 20. januar biće upamćen po Aćimu i Njegovoj Violini, kao i po spektaklu koji neće izostati.  Svojim gostima kafana Jazbina pruža maksimalno uživanje u svim čarima boemskog života. Ona je nesumnjivo sinonim dobrog provoda, i za vaše uživanje otvorena je do dva sata iza ponoći. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Jazbina.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite kafanu Jazbina i budete deo fantastičnog provoda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com