Jazbina, vesti

Jazbina - nova kafana na beogradnocu.com.

Kafana Jazbina predstavlja izvanredno mesto koje će vas oduševiti  spektakularnim svakodnevnim muzičkim programom.   Kafana Jazbina je garantovano mesto u koje ćete se zaljubiti već prilikom prve posete, a evo i zašto…

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kafana Jazbina svakog ponedeljka nudi vam promotivne cene rakija, odnosno razne vrste dostupne su vam po ceni od svega 99 dinara, a pored toga zabavljaju vas tamburaši, Aćim i violina. Već u utorak nastavlja se sa istom promocijom rakije, a sa vama su ozvučeni tamburaši. Svake srede kafana Jazbina pruža uživanje uz promociju Smirnoffa, koji vam je sa četiri Guarane dostupan po ceni od 4600 dinara, a zabavljaju vas Nemke i Opijum Bend.

Četvrtak je veče za Džonija i prijatelje, kada po sniženoj ceni od 4600 dinara možete uživati u Johnnie Walker-u, naravno uz četiri Guarane. Nemke i Opijum bend zabavljaju vas i petkom, dok je subota rezervisana za bend ZaBeat. Za kraj nedelje tu je veče rakije, odnosno popularna Rakijada i ozvučeni tamburaši.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kafana Jazbina nalazi se na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 89, dok je ulaz iz ulice Luke Vukalovića. Ova popularna prestonička kafana postoji već šest godina i za to vreme stekla je ogroman broj stalnih gostiju, kao i veliku reputaciju. Kafana Jazbina važi za jedno od najlepših boemskih mesta u našoj prestonici i uvek pruža vrhunski i neponovljivi provod. Ono što je najveći adut ove kafane jeste što radi čak sedam dana u nedelji.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Jazbina.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite kafanu Jazbina i budete deo fantastičnog provoda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com