Najave, Plastic, vesti

On je šmeker svetskog glasa, za njim šizi cela masa.

Na muzičkoj sceni je više od deset godina, a izdao je kompilaciju za "Bora Bora" i "Pacha Ibiza Summer". U četvrtak, 1.maja, puštaće najbolju muziku, samo za vas u klubu Plastic. Pitate se ko je u pitanju, a mi vam kažemo da je reč o fenomenalnom Dave Floyd-u!

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Dave živi i radi na najpoznatijem ostrvu najboljih žurki –Ibici, i kao DJ resident Bore Bore. Takođe, nastupao je sa svetski poznatim Carl Cox-om. Dave Foyd je potpisao za uglednu "Nocturnal Groove" izdavačku kuću, a u tome su ga podržali poznati di-džej sastav The Shapeshifters, Tom Novy, Alex Miles, Markus Binapfl i još mnogo drugih DJ zvezda. Spremite svoj najbolji stajling za provod, jer vas klub Plastic za praznike vodi na Ibicu!

Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Nikako ne propustite ovo spektakularno gostovanje svetske face u Beogradu 1. maja -  Release your animal party! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

beogradnocu.com