Premijera, vesti

Jedan smeli provod.

Kafana Premijera diže svoje zavese i na pozornicu čim se poklone donose najluđu moguću kafansku atmosferu ikada Tijana i Marko. Njima je već odavno jasno šta je zadatak kafane i svim silama se trude da opravdaju kafansko zaveštanje naših neumornih boema koji su na kafanskim kaldrmama svih kafana ostavili zaveštanje da se u kafani mora piti i veseliti i to vaša kafana Premijera prati kao zlatan zavet.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Vi jeste zaljubljeni u kafanu Premijera zašto to da krijemo, a nije ni čudo jer kada se nedeljom sretnete sa Tijanom i Markom vašoj sreći nema kraja, postajete najveselije boemlije, a još pijete po sniženim cenama, toj sreći stvarno nema kraja. I lako je voleti kafanu Premijera, ona je draža i od svih pesama i od svake kapljice pića jer sve to dobijate samo jednim dolaskom u kafanu Premijera čije se zavese dižu samo za vašu kafansku Premijeru onu najposećeniju.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Večeras ćete nazdravljati za razne stvari i one bitne i one malo manje važne, važno je da se peva, jer svi momenti sa kafanom Premijera i Tijanom i Markom su kao rođeni da se puna čaša usnama prinese i ne libite se da napišete i po neku kafansku pesmu, da se vaša duša kroz note pronese kafanom Premijera i da ostane za sve kafanke memoare koji se uvek pišu i uvek traže nova raspevana pera.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Kafana Premijera je jedini razlog kafankog života, raspevanijeg stola i slađe kapljice pića do u kafani Premijera zaista nema i veoma lako je pridružiti se tom boemskom savršenstvu samo treba da izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Naši fotoreporteri obožavaju smeli provod u kafani Premijera, da biste bili viđeni u našoj najtraženijoj galeriji fotografija treba sebi da priuštite najbolji provod u kafani Premijera, a to neće biti teško.

 

beogradnocu.com