Soho Bar, vesti

Jedini pravi lounge bar u Beogradu.

Bar Soho Bar je otvorio svoja vrata urbanoj beogradskoj eliti, ljudima koji prepoznaju dobro mesto. Kao i kavalitetnu zabavu već na prvi pogled. Dokaz za to su i lokali istog vlasnika La Piazza i Fracci. Sve preporuke su da obavezno posetite bar Soho Bar, koji uz veliki izbor pića, koktela i kafa, ima da ponudi i kvalitetan muzički program.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Večeras, 07. februara, uživaćete uz sjajni muzički repertoar Dj Mikija, dok će vas u subotu, narednog dana razdrmati Dj Mr. Iv. Spremite se za odličan lounge, house, jazz, acid jazz, i druge ritmove kvalitetnog bita, a pozitivne energije i atmosfere u Soho Baru uvek ima na pretek.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Bar Soho Bar je dobro poznat svima po odličnoj atmosferi, kvalitetnoj hrani i sjajnom muzičkom programu gde možete čuti zvuke elektronske i deep house muzike. Bar Soho Bar je i restoran koji ima u ponudi i Sushi Fusion koji je zaslužen za azijsku kuhinju koja očarava svojim laganim i ezgzotičnim ukusima, a o koktelima u baru Soho Bar ne treba puno govoriti jer se zna da su najbolji. Jednostavno dođite i uživajte.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Ne propustite da posetite sjajan bar Soho Bar i provedete vikend na najbolji način. Rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u ovom popularnom baru.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda. Pored svih najnovijih vesti vaš beogradnocu.com donosi vam i dokaze prestoničkog provoda, odnosno fotografije koje će vas garantovano inspirisati da upravo bar Soho Bar bude neizbežan kada je vaš provod u pitanju.

 

beogradnocu.com