vesti

Jedinstven provod u Fensi Baru.

Fensi Bar od samog otvaranja predstavlja sinonim dobrog provoda i mesto gde su najbolje žive svirke u gradu svakodnevno. Fantastičan provod nikada ne izostaje, kao ni prisustvo najlepših devojaka, izvanredne energije i raspoloženog osoblja, koje čini da Fensi Bar bude u rangu sa svetskim mestima za provod.

bar Fensi Bar

Fotografisano u Bar Fensi Bar

Pored svih pogodnosti koje Fensi Bar nudi ono što posebno privlači goste jeste muzički repertoar kakvog nema nigde u gradu. Koji god dan da odaberete za vaš izlazak i maksimalno prestoničko uživanje, nećete se pokajati ukoliko je vaš izbor Fensi Bar.

bar Fensi Bar

Fotografisano u Bar Fensi Bar

Ove nedelje, repertoar je zaista jedinstven. Naime, večeras vas u Fensi Baru očekuje Fensi Bend, koji će nesumnjivo napraviti spektakularnu atmosferu. Sreda 27. novembar rezervisana je za Tony Gitara Bend, gde će vas virtuazi definitivno ostaviti bez daha. Olja i Shirkan Band zabavljaće vas u četvrtak 28. novembra, dok će samo dan nakon njih, u petak, nastupiti Dragan Banović. Međutim, to nije sve! Subota je  noć koju ćete pamtiti po nastupu atraktivne Cece Slavković, dok će vas drugog dana decembra sigurno oduševiti Koktel Bend.

bar Fensi Bar

Fotografisano u Bar Fensi Bar

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestonićkim mestima. Pored vesti na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija, i uveriti se u najbolji prestonički provod. Priuštite sebi i svojim prijateljima neponovljivo uživanje i provedite se kao prava zvezda! Obezbedite svoje mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u Fensi Baru.

 

beogradnocu.com