Sokače, vesti

Jedno veče u sokaku.

Ukoliko još uvek ne znate gde ćete provesti ove radne dane, vaš omiljeni portal beogradnocu.com je tu da vas uputi na najbolje. Kafana Sokače nudi vam neverovatan provod ove nedelje. Naime, u sredu, 12. februara, tačnije večeras, zabavljaće vas Marko Žujović i Ivana Bojanović, dok vas u petak 14. februara, očekuje duo Nenada Jovanovića i Jelene Gerbec. Koji god dan budete odabrali za vaš izlazak u kafanu Sokače nećete se pokajati jer vas očekuje izvanredna atmosfera.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Dobro raspoloženje, sjajan ambijent i dosta pozitive naravno, kao i uvek, neće izostati u kafani Sokače u Žarkovu. Sjajni muzičari preneće svoju energiju na vas, i držati vas na nogama do ranih jutarnjih časova.

Ovi muzičari napraviće pravi spektakl, jer kad god oni nastupaju vlada veoma dobro raspoloženje. Njihov repertoar vas svakako neće ostaviti ravnodušnim, kao ni njihova harizma i neverovatan šarm.  Subota 15. februara, biće odlično veče za Top Bend, bivšu ekipu 4 za Groš, koja vas je uvek obradovala i oduševljavala na svojim nastupa. Tako će biti i ove subote, zato ne dozvolite sebi da propustite sjajne momente uz najbolju muziku!

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Uz sve ono što kafana Sokače inače nudi, kombinacija sa sastavom Top Bend predstavlja idealan recept za neverovatan provod i vrhunsku zabavu. Oni su veliki poznavaoci širokog opusa kvalitetne pop i folk, koju interpretiraju na fantastičan način. Sa velikim uživanjem izvode sve kafanske hitove i čine da nijedna njihova svirka ne prođe bez sevdaha. Atmosfera će zasigurno biti neverovatno dobra, kao i uvek kada je ovaj bend u pitanju.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Sokače u Žarkovu, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje. Rezervacije su besplatne.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju ovog izuzetnog programa, pogledajte našu galeriju i uverite se u fantastični provod koji se odvija u kafani Sokače. Fotografije će vas nesumnjivo inspirisati da ova kafanica postane obavezni deo vašeg izslaska. Naši fotografi provodiće se sa vama, jer naravno ne propuštaju najbolja prestonička dešavanja.

 

beogradnocu.com