vesti

Jednom se živi, zato ne propustite ovo.

Ukoliko ste boem u srcu, a niste odlučili gde biste izašli, beogradnocu.com je tu da vas uputi na najbolje. Popularna prestonička kafana koja se nalazi na adresi Kralja Petra Tiho Noći, iz nedelje u nedelju nudi vam fenomenalan provod uz mnoštvo iznenađenja, kao i najbolji muzički repertoar.

kafana Tiho Noći

Fotografisano u Kafana Tiho Noći

Ovaj petak, 14. mart, idealan je za vaš kafanski provod je vas u kafani Tiho Noći očekuje fantastično i neponovljivo veče sa Bendom Marko Milinković. Ovaj bend će probuditi sve vaše emocije i držati vas na nogama tokom čitave večeri.

Uz najbolje ritmove, razume se, sevdah neće izostati. Spektakl je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite, već da budete deo najboljeg provoda u gradu. Narednog dana, u subotu, 15. marta, za dobru pesmu i po koju čašicu, očekuje vas Dejan Krstović Meda i Bend u kafani Tiho Noći. Ovo izvanredno veče predstavlja dobru za odličan noćni provod. Prepustite se hedonizmu i čarima popularne kafane Tiho Noći u centru grada.

kafana Tiho Noći

Fotografisano u Kafana Tiho Noći

Ono što vam kafana Tiho Noći pruža jeste nesvakidašnji svet vrhunskog hedonizma, besprekornu uslugu od strane vrhnskog i profesionalnog osoblja, koje je uvek spremno da vas usluži i da vam izađe u susret. Konobari kafane Tiho Noći su ujedno i vaši najbolji prijatelji za provod ili rame za plakanje.

kafana Tiho Noći

Fotografisano u Kafana Tiho Noći

U iščekivanju ovih dešavanja pogledajte našu galeriju. Fotografije iz kafane Tiho Noći garantovano će vas inspirisati da budete deo fenomenalnog provoda koji se ovde odvija. Zavirite u potpuno drugačiji kafanski svet. Da ne biste propustili provod u kafani Tiho Noći, rezervišite svoje mesto na vreme.

Rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Podsećamo i da su rezervacije besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com