Jimmy's, vesti

Jelena Kostov  na splavu Jimmy's.

U četvrtak 15. avgusta na novootvorenom, ali već izuzetno popularnom, splavu Jimmy's nastup će održati atraktivna mlada pevačica Jelena Kostov, koja će ovom prilikom scenu deliti sa kolegama iz Randez-vous Band-a.

Nezaboravna atmosfera i lud provod do ranih jutarnjih časova, uz Jelenu Kostov, koja prija svim čulima, i fantastičnog  Randez-vous Band-a, neizbežni su. Četvrtak na splavu Jimmy's idealan je način da se zagrejete za predstojeći beogradski vikend.

Inače, talentovana pevačica nedavno je snimila spot za pesmu "Volim da te volim" koju je otpevala sa reperom poznatim pod imenom Ful Strajk. Spot je naišao isljučivo na pozitivne kritike, a pevačica je još jednom dokazala da krije mnogo aduta i da se munjevitom brzinom kreće ka sve većoj popularnosti.

Ukoliko posetite splav Jimmy's ovog četvrtka, biće vam jasno zbog čega je ovo novo mesto u gradu tako brzo postalo sinonim najboljeg noćnog provoda. Na repertoaru ovog splava uvek su najzvučnije imena domaće muzičke scene. Ono što karakteriše svako veče na Jimmy's-u jeste vrhunski kvalitet, kako izvođača i ozvučenja, tako i usluge. To je samo jedan od razloga zbog kog ovo mesto već ima mnoštvo redovnih gostiju.

A nakon četvrtka sa Jelenom Kostov, na splavu Jimmy's očekuju vas Danijela Trkulja, Nebojša Vojvodić i Fantastic Band, i to u petak 16. avgusta. Samo dan kasnije scenu splava Jimmy's zauzimaju Millenium Band, Daria Stanojević i Aleksa Radenković.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy’s

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy’s

U iščekivanju ovih fenomenalnih prestoničkih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija, jer se tamo nalaze pravi dokazi najboljeg noćnog provoda u Beogradu.

Da biste sebi i svojim prijateljima obezbedili izvanredan provod na nastupu Jelene Kostov i Randez-vous Band-a, rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti upravo ovde, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sva ostala najavljena dešavanja na aktuelnom splavu Jimmy's.

 

beogradnocu.com