vesti

Jelena Kostov i Nebojša Vojvodić u klubu Hill.

Očekuje vas neponovljivo uživanje do ranih jutarnjih časova, uz mnoge pogodnosti koje klub Hill nudi svojim gostima. U sredu 6. novembra u popularnom prestoničkom klubu Hill neće izostati spektakl, jer su za vaš najbolji provod zaduženi Jelena Kostov i Nebojša Vojvodić.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Mlada pevačica Jelena Kostov, koja je svoju popularnost stekla zahvaljujući takmičenju “Zvezde Granda”, gde god da se pojavi pravi fantastičnu atmosferu, pa ni ova sreda u klubu Hill neće biti izuzetak. Ne propustite uživanje u numerama kao što je “Rakija i Diskoteka”, već obavezno priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstven noćni provod.

Ove srede očekuje vas i Happy hour od 12h do 1h, 1+1 flasa gratis! Ne propustite!

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

U klubu Hill, i nakon nastupa Jelene Kostov i Nebojše Vojvodića, dobar provod ne prestaje. Četvrtak je rezervisan za atraktivnu Ivanu Selakov, dok ćete u petak ponovo moći da uživate sa Jelenom Kostov, ali ovoga puta uz Fantastic Band. Daria Stanojević, Aleksa Radenković i Milenium Band biće vaši domaćini ove subote.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

U iščekivanju ovih fantastičnih dešavanja pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji provod u gradu koji su naši fotografi zabeležili u klubu Hill.
Rezervacije za nastup Jelene Kostov i Nebojše Vojvodića, ali i za sva ostala dešavanja u prestoničkom klubu Hill, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com