Kasina Bar, vesti

Jelena Tomašević slavi rođendan pevajući u Kasini.

Ovog četvrtka spektakularno veče u Kasini, jer će za atmosferu biti zaslužna pevačica Jelena Tomašević.Ova pevačica fantastičnih vokalnih mogućnosti, takođe će tog dana proslaviti svoj trideseti rođendan i to, kako drugačije, ako ne radno, sa svojim obožavaocima u Kasina Baru.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Svi ljubitelji Jelene Tomašević moći će da uživaju u njenim velikim hitovima: “Košava”, “Jutro”, “Okeani”, “Vertigo”, “Med i žaoka”, “Melanholija”, ali i u drugim pesmama njenih kolega, koje će Jelena izvoditi.
Pored dobre zabave, očekuje vas sjajna ekipa ljudi, vesela atmosfera, kao i stare i nove pesme ove fantastične pevačice!

Jelena Tomašević se probila u emisiji 3K Dur, da bi nakon nekog vremena stigla do Evrovizije 2008. godine. Na 3K Duru je pobedila, a na Evroviziji 2008. godine sa pesmom “Oro” osvojila je 6. mesto. Jelena je pevala i prateće vokale za Vladu Georgijeva, a bila je i gost na albumu grupe “Biber” otpevavši pesme “Gde si bilo jare moje”, “ Čije je ono devojče”, “Gipsy part one” i “Gipsy part two”. Značajan korak za Jeleninu buduću karijeru je saradnja sa Željkom Joksimovićem, koji je kompozitor njenih pesama. Krajem oktobra 2008.godine ova pevačica je izdala svoj prvi album pod nazivom “Panta rei”. Javnosti je takođe poznata i kao supruga šarmantnog glumca Ivana Bosiljčića, sa kojim ima ćerku Ninu.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Očekujte još jednu fenomenalnu svirku u Kasina Baru i doživite fantastičnu atmosferu koju će vam pevačica Jelena Tomašević prirediti.
Narednog dana, u petak, sviraće vam sjajni Gitarsi, dok će u subotu veče upotpuniti jedinstveni i neponovljivi Vesko Vučković. Fotografije proteklih svirki i odličnog provoda u Kasina Baru možete pogledati u našoj galeriji.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Rezervacije za sva dešavanja u sjajnom Kasina Baru možete izvršiti na vrlo jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.
Ne propustite najbolji noćni provod u Beogradu!

 

beogradnocu.com