Naša Priča, vesti

Jeste li spremni za neispričane priče.

Sreda 19. mart je idealan dan za provod u kafani, ali ne u bilo kojoj! U kafani Naša Priča očekuje vas nastup Pece Petakovića, što znači da vas očekuje vrela atmosfera uz puno hitova koji će vas držati na nogama do ranih jutarnjih časova.

kafana Naša Priča

 Fotografisano u Kafana Naša Priča

Iako jako dobar, Peca Petaković nije jedini razlog zbog kog obaveznog morate posetiti kafanu Naša Priča. Naime, ove srede sve do 22.30 h na svaki poručeni bokal rakije dobijate još jedan gratis! Ne propustite ovu fantastičnu ponudu.

Sa vrelim provodom nastavlja se samo dva dana kasnije, u petak 21. marta, kada u kafani Naša Priča nastupa neponovljivi XxX Bend, koji uvek napravi senzacionalnu atmosferu. Na njih nema potrebe trošiti puno reči jer njihovi nastupi i traženost ovog sastava govore sami za sebe.

kafana Naša Proča

 Fotografisano u Kafana Naša Priča

Ono što je važno napomenuti jeste da vas očekuje izvanredna promocija. Svi oni koji poverenje budu ukazali kafani Naša Priča ovog petka imaće priliku da uživaju po promotivnim cenama uz Johnnie Walker Red Label.

Subota 22. mart je idealan dan za provod uz Viva Bend. Koji god dan da odaberete svakako se nećete pokajati jer je glavni cilj ekipe okupljene oko kafane Naša Priča isključivo vaše zadovoljstvo.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Naša Priča. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Naša Priča bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com