vesti

Jeste li za Slatki Greh ovog vikenda?

Na ovom izvanrednom mestu provod nikada nije izostao, a svaka noć prepričava se dugo isključivo u superlativu. Ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda i najbolje kafanske muzike, najlepših devojaka i dobrog raspoloženja, vrhunske energije i pozitive, kafanica Slatki Greh mora da vam zvuči veoma primamljivo.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Budite i vi deo kafanice Slatki Greh koja je sinonim izvanrednog boemskog provoda. Petak 17. januar, kao i subota 18. januar, idealne su noći da Slatki Greh postane deo vašeg uživanja. Samo za vas nastupa Slatki Greh Bend, uz koji vrela atmosfera nikako ne izostaje.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Uz fantastičan muzički repertoar, koji je podređen isključivo vašem uživanju, doživećete zaista maksimalno i neponovljivo uživanje. Čitave noći bićete na nogama, a sva vaša čula biće probuđena, i naravno zadovoljena. Pesma će vas dirnuti pravo u srce, a sva vaša očekivanja biće i više nego ispunjena. Ono što je takođe bitno jeste da nećete morati da brinete o svom novčaniku, jer su cene prilagođene svačijem džepu, a akcenat nije na zaradi, već na pružanju najboljeg mogućeg provoda svima koji svoje poverenje pružaju fantastičnoj kafanici Slatki Greh!

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Slatki Greh možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i tako obezbediti sebi najbolji meraklijski provod. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu kafanu.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz kafane Slatki Greh svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor.

 

beogradnocu.com