Jimmy Woo, Najave, vesti

 

Tokom cele nedelje, bar Jimmy Woo je na raspolaganju! Svake noći je DJ Night, a svaki dan krije nešto novo. Specijaliteti japanske, azijske i internacionalne fusion kuhinje kao i raznovrsna pića čekaju Vas u baru Jimmy Woo od 09:00h pa sve do 01:00h ispred ponoći.

jimmy woo

 

Fotografisano u bar Jimmy Woo

Izuzetno raznolik meni koji ovaj bar nudi, svakako privlači mlade ljude, a DJ-evi koji favorizuju elektro zvuk, kao i new i space disco pridodaju ovom već moderizovanom baru notu luksuza.

jimmy woo

Fotografisano u bar Jimmy Woo

U meniju ćete takođe naći i originalne suši rolnice, nudle i najukusniji burgere i paste. bar Jimmy Woo nudi raznovrsni asortiman italijanskih, španskih i francuskih vina, viskija i burbona, šampanjaca, koktela, kao i sokova i toplih napitaka. Zato u bilo koje doba dana i noći za svakog ima ponešto. Pridružite se i Vi elitnoj ekipi grada Beograda, a putem nas pratite sva dešavanja!

 

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com