vesti

JK na otvaranju kafane ’Aj’ Da Probamo.

Na dobro poznatom mestu, u srcu Senjaka, sinoć je spektakularnom žurkom otvorena nova sezona kafane ’Aj’ Da Probamo. Grandioznom zimskom početku ove, uskoro veoma popularne kafane, prisustvovale su brojne poznate ličnosti, a provod je bio neponovljiv!

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana ’Aj’ Da Probamo

Budno oko naših fotoreportera uhvatilo je sinoć u zanosu dobre muzike pevačicu Jelenu Karleušu koja je sedela u društvu svoje majke Divne i pobednika serijala Prvog Glasa Srbije, Davora Jovanovića.

Među ljudima sa naše javne scene spazili smo i umetnika Aleksu Jelića koji je zablistao u spektakularnom šou –programu “Tvoje lice zvuči poznato”. Iako je pobedio u šestoj epizodi ovog serijala i dobio sve same pozitivne komentare, Jelić, nažalost, nije želeo da se slika za naš portal. Takođe, poslednjih dana se kroz medije provlače razne polemike oko njegovog privatnog života, pa je možda i to bio jedan od razloga što umetnik svoje prisustvo nije želeo da podeli sa nama.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana ’Aj’ Da Probamo

Međutim, jedno je sigurno, a to je da se cela ekipa dobro zabavljala na otvaranju kafane ’Aj’ Da Probamo i uživala u dobroj atmosferi. Za dobar provod zaduženi su bili Akustični Tamburaši, koji će vam ulepšati i subotu veče, tačnije 18. januar.

Jelena Karleuša je kao i uvek, uprkos svakodnevnim provokativnim medijskim naslovima, došla u kafanu izgledajući nikad biolje, ponosno uzdignute glave i naravno sa dobrim raspoloženjem.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana ’Aj’ Da Probamo

Pevušila je u glas sa talentovanim Davorom Jovanovićem koji se u jednom momentu domogao mikrofona i pustio mašti na volju… Nakon učestvovanja u petoj sezoni rijaliti programa “Farma”, Divna Karleuša najzad je uspela malo kvalitetnog vremena da provede sa svojom ćerkom sa kojom se jako dobro zabavljala u kafani ’Aj’ Da Probamo.

kafana 'Aj' Da Probamo

Fotografisano u Kafana ’Aj’ Da Probamo

Zato, ne propustite i vi da probate da se odlično zabavite i svratite do novootvorene kafane ’Aj’ Da Probamo. Pogledajte na kojem mestu će biti održana Jelena Karleuša Nova godina. Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani.

beogradnocu.com