Poznati, vesti

JK vs Seka: Ko je koga sad iskopirao? Poznato je da se ove dve dame izbegavaju u širokom luku. Razlozi, ako i postoje, već su davno zaboravljeni, a verovatno i trivijalni. Za Jelenu Karleušu važi da ne angažuje stiliste. Jelenin venčani kum je Darko Kostić, modni dizajner, ali do sad joj niko nije govorio kako da se obuče, a ona slepo slušala.

JK vs. Seka- Ko je koga iskopirao.jpg2Seka je, za razliku od koleginice, do sada promenila nekoliko stilista, jednog joj je čak uzela Ceca, ali nije bilo sujete. Vidić Saša je i dalje prijatelj sa obema. Ali, da su sličnije nego što žele da priznaju, pokazuju i ove nedavne fotografije, kad su u razmaku od par nedelja ponele istu obuću.

JK vs. Seka- Ko je koga iskopirao.jpg1Cipele Max Azria, koje važe za teško dostupne, Jelena je ponela pre 2 nedelje na nastupu u Dizeldorfu. Seka ih je potom obula za nastup u Grand Show-u. Obe su izgledale božanstveno, pitanje je samo jedno-je li to one ipak imaju istog stilistu?

Kada je u pitanju doček Nove godine, da li biste pre išli na događaj Jelena Karleuša Nova godina ili na Seka Aleksić Nova godina?

beogradnocu.com