Premijera

Još jedan dan za provod u kafani Premijera!

Na oduševljenje ljubitelja ovog vrhunskog mesta za izlaske, kafana Premijera otvara još jedan dan. Naime, od 6. oktobra u ovoj kafani moći ćete da se provodite i nedeljom.

Kafana Premijera je od početka sezone sinonim za najbolji kafanski provod i omiljeno mesto poznatih ličnosti. Muzički repertoar je izvrstan, stoga i atmosfera uvek za pamćenje.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

U nedelju 6. oktobra očekuje vas fantastična živa svirka uz sjajan band koji predvodi pevačica Tijana, klavijatista, gitarista i pevač Marko koji garantuju najbolji provod u gradu. Malo zabavna, pop pa narodna muzika i tako sve u krug do jutra uz podršku DJ Srbe!

Ono što je sigurno, provod je zagarantovan, kao i dosta pozitivne energije. Do ranih jutarnjih časova moći ćete da se provodite uz pristupačne cene pića i neponovljivi muzički repertoar.

A do otvaranja nedelje u kafani Premijera se takođe možete ludo provesti. U petak 4. oktobra svoj nastup održaće spektakularni Arcus Band, poznat po uvek dobroj atmosferi. U subotu 5. oktobra vas očekuje čuveni Zex Kazanova Band koji čine veliki muzički profesionalci.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Da biste se uverili u dosadašnji izvanredni provod, pogledajte našu galeriju fotografija. Fotografi našeg portala zabeležili su najinteresantnije momente boemskog provoda u ovoj kafani, paralelno se izuzetno dobro provodeći.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Rezervacije za otvaranje nedelje, kao i za sva predstojeća dešavanja na ovom mestu, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com