vesti

Još samo par sati do Foam Fest-a!

Ostalo je još samo par sati do neverovatnog dvanaestočasovnog pena spektakla u beogradskoj Kombank areni! Start je zakazan za 20h, a ovaj jedinstveni događaj upotpuniće više gigantskih pena topova raspoređenih po hali, preko 300 kvadratnih metara led zidova, i vrhunska produkcija za koju je ove godine zadužen Skaj mjuzik.

Foam Fest

Fotografisano na Foam Fest Promo žurka

Na čak tri stejdža publika će moći da uživa u neverovatnom DJ lajn apu, uz devojke iz CKM-a, kao i uz mušku modnu reviju Black George. Program će upotpuniti i plesna grupa Capoeira koja će kroz plesne tačke i koreografije u Arenu doneti borilački duh Brazila, dok se na “Main” stejdžu budu smenjivali Dj Nelija, zatim Kriminal Gajs, Petar Dela Pijetra, Felipe Simo, Saks ‘N Gruv, Emil Lazaria & Kejtlin, Di džej Pleja i Rikardo La Rok, Gagi Kabadajić i Mack Dames, Pantelis, Geo De Silva. U jutarnjim satima nastupiće Predrag Janus sa prijateljima.

Foam Fest

Fotografisano na Foam Fest Promo žurka

Lajv strim uključenje u Kombank arenu i set osvajača Gremija Rodžer Sančeza očekuje se dva sata iza ponoći, ali to nije jedino iznenađenje. Naime, i Emil Lazarija je za beogradsku publiku pripremio nešto spektakularno - svetsku premijeru pesme "Free to feel love", za koju kaže da će nadmašiti popularnost mega hitova “Loca por tu boca”, “Guantanamera”,” Fiesta” i “Tu amor”.

Sve posetioce očekuju tri stejdža, „Main“, „Junior Serious“ i „Serbian“. Dok se na “Main”-u smenjuju svetske i regionalne zvezede, na Junior Serious stage-u nastupiće odlična internacionalana ekipa sa domaćom dj porškom. Serbian stage rezervisan je za tamičenje mladih DJ-eva iz Srbije.

Veliki broj poznatih ličnosti već je potvrdio svoj dolazak na večerašnji Foam Fest. Oni će uživati u elegantnim vip ložama, u društvu kompletne postave američkog filma Everli, u kome inače glumi i Selma Hajek, a čije snimanje se završava sutra u Beogradu.

Pogledajte fotografije sa dosadašnjih promo žurki Foam Festa u našoj specijalnoj rubrici, pod istim imenom.

 

beogradnocu.com