Community by Kasina, Poznati, vesti

Sinoć je klub Community by Kasina, bio glavna stanica svih Beograđana koji su želeli da se dobro provedu, čuju malo dobre muzike i osete sjajnu atmosferu koju pravi Željko Joksimović. Naš popularni kantautor, pevao je sinoć za pun klub i napravio očekivano dobar provod. Glavna podrška mu je bila supruga Jovana Joksimović, koja je još jednom opravdala titulu jedne od najlepših žena sa naših prostora.

klub Community by Kasina

Fotografisano u Klub Community by Kasina

Pored brojne publike u poznatom beogradskom klubu na nastupu Željka Joksimovića našli su se između ostalog i manekenka Marija Maćić, novinarka Sandra Perović i mnogi drugi. Da je zajedno sa publikom uživao i Željko Joksimović, bilo je jasno od samog početka, što možete videti i na fotografijama u našoj galeriji.

klub Community by Kasina

Fotografisano u Klub Community by Kasina

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

klub Community by Kasina

 Fotografisano u Klub Community by Kasina

 

 

beogradnocu.com