Lava Bar, vesti

Jovana Pajić uživa u Lava Baru.

Popularni prestonički klub Lava Bar ovog vikenda priredio je spektakularni provod i najbolju živu svirku u gradu.

Da je kvalitetna muzika i pravo uživanje u ovom baru, uverila se i poznata pevačica Jovana Pajić koja je sinoć posetila Lava Bar. Ova novopečena majka, pored svakodnevnih obaveza, izdvojila je vreme da poseti ovaj sjajni lokal u kom su njeni prijatelji slavili rođendan.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Nakon što se udala i rodila ćerkicu, koja danas ima godinu i po dana, pevačica Jovana Pajić, pored provoda koji priušti sebi s vremena na vreme, odlučila je i da se vrati svom poslu.

Folk pevačica svoju poslednju pesmu “Zaplačem li” objavila je 2011. godine, odmah nakon što je završeno njeno učešće u rijaliti šou “Farma”. Međutim, kako je ubrzo ostala u drugom stanju i udala se za frontmena “Tropico benda”, Aleksandra Cvetkovića, Pajićeva je napravila pauzu u svojoj karijeri i posvetila se porodici i kućnim obavezama. Njihova ćerkica danas ima godinu i po dana, a šarmantna Jovana je rešila da se vrati svom poslu i tom prilikom je objavila novi singl koji nosi naziv ”Ne Traži Drugu”.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Da je Lava Bar jedan od najposećenijih noćnih lokala u našoj prestonici dokazuju i redovni dolasci naših poznatih pevača, muzičara, glumaca i ostalih ličnosti naše scene.

Od jeseni do proleća ovaj klub postaje jedan od najboljih noćnih klubova u našem gradu sa nastupima vrhunskih klupskih bendova i  godinama se trudi da udovolji svim željama svojih posetioca kao i da zadrži visok nivo usluge i kvaliteta ponude.

Lava Bar je izvanredno mesto koje svojim gostima pruža razne usluge koje zadovoljavaju svetske standarde i izuzetno je popularan zbog vrhunskih nastupa najvećih zvezda estradne scene. U Lava Baru dostupno je uživanje u vrhunskoj mediteranskoj kuhinji, neverovatno bogata vinska karta kao i mogućnost organizovanja privatnih i poslovnih proslava, i naravno jedinstveni noćni provod.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Fotografije proteklih svirki i odličnog provoda u Lava Baru možete pogledati u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com, kao i uvek, ne porupuštaju najbolje gradske događaje, a upravo jedan od takvih je bio sinoć u Lava baru.

Rezervacije za sva dešavanja u jedanaestoj sezoni kluba Lava Bar možete izvršiti na vrlo jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ne propustite najbolji noćni provod u Beogradu!

 

beogradnocu.com