vesti

Jovana Tipšin nastupa u kafani Prava Bajka.

Večeras popularna pevačica Jovana Tipšin održaće nastup u kafani Prava Bajka. Pevačica će zasigurno preneti svoje neverovatno raspoloženje i pozitivnu energiju na publiku, pa vas očekuje pravi spektakl.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Što zbog svojih fenomenalnih nastupa po prestonici, što zbog nedavne veridbe, atraktivna Jovana Tipšin postaje sve aktuelnija u medijima. Naime, ona se nedavno verila za poznatog španskog pevača i biznismena Huana Santane, a pored prstena, dobila je i ponudu za snimanje duetske pesme. Snimanje spota za njihovu duetsku pesmu počeće u septembru, u Južnoj Americi. Pripreme su uveliko u toku, a u međuvremenu Jovana će se okušati i kao glumica, jer je nedavno dobila ponudu za snimanje latino sapunice, što za ovu atraktivnu devojku predstavlja veliki izazov.

kafana Prava bajka

 Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Ono što je sigurno, u kafani Prava Bajka očekuje vas garantovano dobar provod uz sjajni muzički repertoar. I nakon nastupa Jovane Tipšin, nastavlja se sa sjajnim nastupima. U petak 25. oktobra vaši domaćini u kafani Prava Bajka biće Katarina Kovačević i Antipico Band, dok će za vaš nezaboravan provod ove subote biti zadužen Taboo Band.

kafana Prava bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Da biste se uverili u najbolji prestonički kafanski provod pogledajte našu galeriju. Fotografi portala beogradnocu.com zabeležili su najinteresantnije momente vašeg uživanja u kafani Prava Bajka.

Rezervacije za sva najavljena dešavanja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com