Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

U oktobru najavljen prvi klupski koncert u Beogradu Kolje i Grobovlasnika, veče sa komičarem Denijem Grozdićem, kao i promocija albuma dva poznata beogradska bubnjara, Mladena Dragovića i „The Yeqia“.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Novi Bitefartcafe će devetog i desetog oktobra započeti petnaestu, jubilarnu sezonu. Ovaj kultni beogradski klub može da se pohvali i da je jedini u gradu koji postoji petnaest godina, čuvajući istu filozofiju i koncept. Međutim, iako je programski ostao na istom koloseku, ekipa Bitefartcafe kluba se trudi da svake sezone daje više i unapređuje kako koncertni program, tako i uslugu i enterijer.

„Nakon 15 godina, ovaj klub i ljudi koji rade u njemu postali su deo mene, moja druga porodica. Klub nam je druga kuća. Prema klubu ali i jedni prema drugima i naravno, prema gostima, ophodimo se sa posebnom pažnjom. Domaćinski, drugarski, s poštovanjem,“ kaže Miša Relić, vlasnik kluba.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Na otvaranju petnaeste sezone nastupiće rezident bendovi kluba i jedni od najboljih klupskih bendova u regionu, Makao i Girls, Boys and Toys. Oni će najaviti još jednu jaku sezonu klupskih svirki vikendom u Novom Bitefartcafe klubu, na lokaciji Mitropolita Petra 8, gde se klub prošle godine premestio.

Bitefartcafe će i u petnaestoj sezoni nastojati da zadrži poziciju kluba sa najkvalitetnijim klupskim koncertima. Koncertna sezona će započeti nastupom Kolje i Grobovlasnika 29. oktobra i promocijom dva albuma poznatih beogradskih bubnjara, Mladena Dragovića i The Yeqia 27. oktobra, dok će urnebesni komičar, Deni Grozdić, zasmejavati svoje fanove 23. oktobra.

Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Povodom početka petnaeste sezone, Miša Relić otkriva šta je, po njegovom mišljenju, ključ opstajanja kluba:

„Stalo nam je da gostima obezbedimo dobar zvuk i zbog toga se trudimo da ga unapređujemo.
Stalo nam je da u klubu sviraju najbolji kaver i autorski bendovi.
Stalo nam je da gostima obezbedimo boravak u klimatizovanom prostoru koji nije zagušljiv.
Mislim da je upravo to odgovor. Stalo nam je do svakog gosta.
Profit nije ono što nas pokreće, već smo potpuno u onome što radimo.”

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com