vesti

K’o Nekad – nova kafana na beogradnocu.com.

Kafana K’o Nekad predstavlja izvanredno mesto koje će vas oduševiti uslugom, cenama i muzičkim programom. Kafana K’o Nekad je garantovano mesto u koje ćete se zaljubiti već prilikom prve posete…

kafana K'o Nekad

Fotografisano u Kafana K'o Nekad

K’o Nekad kafanica svake subote vam nudi vrhunski provod uz Banda Gitanos Bend koji prave odličnu atmosferu i zbog koje ćete pasti u pravi merak. Nalazi se u Bačvanskoj 12 i nudi vam šansu da za jednim raspevanim kafanskim stolom doživite sve za čim ste ikada u svom kafanskom životu patili.

U ovoj predivnoj kafani moći ćete da evocirate sve uspomene iz mladosti, sve ljubavne uspehe i da popravite neuspehe, jer kafana K'o Nekad je šansa da doživite sve najveće kafanske čarolije u toku samo jedne večeri uz najukusnije piće i najlepše kafanske pesme koje su obeležile postojbinu svih kafana.

kafana K'o Nekad

Fotografisano u Kafana K'o Nekad

Kafana K'o Nekad preko dana radi od 8h ujutru kao kafić, kada ovaj predivni prostor postaje idealna šolja kafe i čašica razgovora. Subotom kafana K'o Nekad je otvorena za sve vas od 21h do 03h iza ponoći. Repertoar u kafani K'o Nekad je veoma specifičan i pravi začin za vaše srce. Ovde ćete moći da doživite kafanu u jednom sasvim drugačijem obličju, jer ćete imati prilike da iskusite i kubansku muziku na srpski način,kao i mnoge kafanske čarolije kojevam sprema kafanica K'o Nekad. Usluga osoblja i cene u ovoj kafani su na vrhunskom nivou sa osvrtom na pravo domaćinsko ophođenje koje zaslužujete.

Kafanica K’o Nekad postaje jedna od najlepših boemskih mesta u našoj prestonici i pruža vrhunski i neponovljivi provod. Ne propustite da je posetite i shvatite zašto se kafanici K’o Nekad uspomene vraćaju.

kafana K'o Nekad

Fotografisano u Kafana K'o Nekad

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafanici K’o Nekad.

Sa vama će se provoditi i fotografi našeg portala jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite kafanu K’o Nekad i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com