Ona, vesti

Kad je ona boem.

U kafani Ona dobitna je karta biti "ona" jer tada pripadnici jačeg pola imaju priliku da uvide šta znači izaći u provod sa ženom boemom. Čisto da se zna, u svim kafanskim radostima, a posebno u kafani Ona na merački način umeju da uživaju i dame i to i da časte i da pevaju i da piju i da kite muziku i to nije sve.

kafana Ona

 Fotografisano u Kafana Ona

U kafani Ona, svaka ona je došla baš na pravo mesto čim se začuju prvi taktovi u izvedbi Laki Benda u petak. Ona u kafani Ona počinje da priča svoju boemsku priču, da li će da se veseli ili da pati, da pije neko svoje omiljeno piće ili rakiju po ceni od 105 dinara to zavisi od toga u kakvom će raspoloženju ona biti u kafani Ona. Laki Bend će se svakako postarati da pogodi pesmu i da joj zapeva na uvce kada ona bude u najmeračkijem raspoloženju, a momci neka gledaju i neka uče kako to izgleda kada rakija žena boem u kafani Ona.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Kafana Ona je idealno mesto da žene boemi povedu svoje partnere i pokažu im kako se luduje u kafanu, za tu svrhu će im od velike pomoći biti Ozvučeni tamburaši bez kojih ni za jednu kafanu života nema, pa ni za kafanu Ona. Kafana Ona je sjajan šlagvort pred svaku pesmu ozvučenih tamburaša kada će sve one pokazati svojim jačim polovina kako se peva kad tamuraši subotom zasviraju na uvce i šta je pravi merak za kafanskim stolom u sjajnoj kafani Ona. I cene su više nego boemske, tako će dame za svega 890 dinara moći da uživaju u vinu i pokažu svojim mačo polovina kako izgleda njihova istina u samo jednoj kapi vina ispijenoj u kafani Ona.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Kafana Ona će vam pružiti pravu kafansku pomoć u traženju prave One, a damama u potvrdi da su baš one te, koje svi muški pogledi traže. Rezervaciju pravog kafanskog ludila možete izvšiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najnovije i najatraktivnije informacije o noćnom životu Beograda. Mi smo već one prave pronašli u kafani Ona, njihove najmeračkije trenutke potražite u našoj galeriji fotografija, na spisak idealne one u našoj galeriji fotografije, za početak morate potvrditi kako de dama istinski veseli u kafani Ona, ostalo je naša briga.

 

beogradnocu.com