Malo Bi' Te Tako, vesti

A kad padne noć, zovi kafanu u pomoć.

Nastavljamo dobar provod u vašoj omiljenoj kafani Malo Bi’ Te Tako.  Ubrzajmo ovo proleće sjajnim zvucima i atmosferom, jer u kafani Malo Bi’ Te Tako sve cveta i uvek sija Sunce. Muzički repertoar ove nedelje će vam zagrejati krv u venama i naterati da se iznova vraćate i uživate u najboljem ambijentu i provodu. Kafana Malo Bi’ Te Tako nudi vam sjajan muzički program i pravu boemsku atmosferu.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Dođite večeras, odnosno u četvrtak 20. februara, jer vas u kafani Malo Bi’ Te Tako očekuju Gosti Iznenađenja! Jedino što možemo da vam kažemo jeste da vas očekuje vrhunski provod. Spremite se za pop i folk u najboljem izvođenju i žurci za pamćenje.

Petak 21. februar je dan kad nastupa fenomenalni Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jovičić. Sale Talas je svoj prvi pevački honorar zaradio pevajući na novobeogradskom splavu Talas, pa je po njemu i dobio nadimak. Na njegovom repertoaru su domaće zabavne i narodne numere. Stanislav Sekulić je vrsni klavijaturista, dok Mara Jovičić daje čitavoj ekipi posebnu draž. Ova ekipa će vam svojim glasom i notama prosto uzburkati krv u venama. Garantujemo đuskanje i pevanje do jutra i to samo u kafani Malo Bi’ Te Tako. A u subotu 22. februara je 100% dobar provod sa 100% Bendom.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Više nego pristupačne cene pića i raspoloženi i nasmejani ljudi privući će vas da se iznova vraćate u kafanu Malo Bi’ Te Tako. Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove izuzetne kafane.

Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, kafana Malo Bi’ Te Tako prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu. Pozitivna energija je neizbežna, kao i nasmejani gosti koji su uvek na nogama! Upoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako veče u kafani Malo Bi’ Te Tako zauvek nositi u najlepšem sećanju.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Rezervacije za sva dešavanja u Malo Bi’ Te Tako kafani možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com