Tri Promila, vesti

Kad poznati imaju veliko srce.

Kafana Tri Promila je sinoć odisala humanošću. Mnoge poznate ličnosti dale su svoj doprinos za mladu Milanu Miljušević. Među poznatim licima sinoć u jednoj od najpopularnijih kafana u gradu, našli su se i Rada Savić i popularni pevač Milan Dinčić Dinča koji se inače uvek rado odaziva na pozove humanitarnog karaktera. Inače mladi umetnik iz Grandovog tabora poznat je po odličnim muzičkim izvedbama i uvek zapaženom stajlingu.

kafana Tri Promila

 Fotografisano u Kafana Tri Promila

Milana Miljušević je obolela od teškog oblika tumora koji je zahvatio butnu kost i deo karlice, iako je dobila najveće moguće doze hemoterapije, koja nije dala nikakve rezultate, sem teško narušenog imunosistema, operacija u Srbiji nije moguća sem amputacije noge i jednog dela karlične kosti jedini izlaz je operacija u Nemačkoj, kojom bi povratila sve funkcije noge koju je zahvatio tumor. Nažalost, ova operacija košta 110.000 evra.

Među poznatim ličnostima koje su se okupile u kafani Tri Promila da pomognu Milani, našao se i Igor X. Reč je o pevaču koji je prvi put zapažen u spotu pevačice Mine Kostić, sa kojom ima i ćerku Anastasiju. Od uloge u spotu karijera Igora X se razvijala uzlaznom putanjom, te tako on sada nastupa i po mnogim klubovima, a publika veoma voli njegov singl ''Ti nisi ta''.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Kafana Tri Promila je zaista jedna on najposećenijih kafana u Beogradu, sa najboljim repertoarom kafana Tri Promila uspešno drži visok rejting najbolje zabave. Juče su se u ovoj kafani poznate i renomirane ličnosti okupile pre svega iz jednog veoma humnaog i lepog razloga, sa nadom da će novac za Milanu što pre sakupiti. Među njima našao se i Marko Rokvić sin poznatog pevača Marinka Rokvića koji se poput svog brata Nikole takođe vinuo u muzičke vode, sa bratom je čak snimio i duetsku pesmu ''Krv nije voda''.

kafana Tri Promila

 Fotografisano u Kafana Tri Promila

U kafani Tri Promila sinoć je bio i Ðorde Gogov pevač koji je popularnost stekao u Operaciji Trijumf. Posle završetka ovog takmičenja bio je član OT Benda koji je nastupao na izboru za pesmu Evrovizije i osvojio drugo mesto. Kafana Tri Promila je omiljena kafana mnogima koji vole noćni život, lep ambijent, vrhunska usluga i uvek sjajan repertoar brzo su osvojili vaša srca. Sutra u vašem omiljenom mestu kafanske zabave čeka vas Bend Bakšiš, idealna prilika za prijatan i lep provod.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Kafana Tri Promila je odlična prilika za nikad bolji provod, ne propustite šansu da to i doživite. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com