Cinema, vesti

Kad se kaže provod, zna se - Cinema.

Kada se kaže Cinema lud, nezaboravan, antologijski provod besanih noći u Beogradu je više nego zagarantovan i ovog ponedeljka. Večeras vas čekaju Boris Režak, Snežana Nena Nešić i Igor Terzija u jednom od najboljih i najpopularnijih prestoničkih klubova. Troje izvrsnih umetnika ulepšavaće vam i ovaj ponedeljak i učiniti da ovo veče bude veče za pamćenje. Povedite voljenu osobu ili krenite sa prijateljima u provod i sjajni ritam Cineme začaraće vas zauvek.

klub CInema

Fotografisano u Klub Cinema

U sredu u ovom ambijentu po ugledu na svetski poznate klubove čeka vas luda žurka i to uz Željka Vasića i prelepu Ninu Radulović, čiji snažni, a u isto vreme nežni vokal nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ovi sjajni umetnici već imaju hordu poklonika jer je zahvaljujući njihovim glasovima i harizmi sreda postala definitivno dan za Cinemu.

Poslednjeg radnog dana za vas u Cinemi nastupaju Inspiracija bend i sjajna Ana Bebić, a u subotu vas čeka Camera Darling, a u nedelju je čuveno RNB veče.

klub CInema

Fotografisano u Klub Cinema

Puno osvetljenih detalja koji se nalaze gotovo na svakom zidu, klubu daje poseban šarm i potvrđuje da je briga o gostu i neprekidan rad na kvalitetu kako izgleda kluba, sistemu rasvete i ozvučenja uvek na prvom mestu. U klubu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. profesionalnost i ljubaznost osoblja je nešto po čemu je Cinema odavno prepoznatljiva i što gosti pored sjajne muzike i nezaboravnih provoda pamte i cene.

klub CInema

Fotografisano u Klub Cinema

Obavezno morate posetiti Cinemu i uveriti se da je to adresa naboljeg i najluđeg provoda u gradu kojem su svoje poverenje ukazali brojne znamenite ličnosti ovoga grada. Da ne biste propustili najbolji provod u gradu, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje.

 

beogradnocu.com