Najave, Najbolje kafane, vesti

A kada padne noć ja zovem upomoć.

Više ne morate da zapomažete kada padne noć, jer vam je tu kafana A u Red Šuzu Kafanica, elegantno mesto, idealno za provod i najbolju zabavu bez premca. U narednom periodu ova kafanica na Adi vam nudi zaista spektakularan muzički repertoar. Naravno, pored toga neće izostati ni sve ono na šta ste već navikli - najlepše žene, dobra atmosfera, pozitivna energija i neponovljivi provod do ranih jutarnjih časova.

Kafana A U Red Šuzu Kafanica

Fotografisano u Kafana A u Red Šuzu Kafanica

Petak 2. maj, idealan je da se na ovom izvanrednom mestu provedete uz spektakl koji će vam prirediti Margareta Babić i Tango & Cash Bend. Samo dan kasnije, u subotu 3. maja, u ovoj prelepoj kafani nastupiće Sveta iz Alegro Benda. Ne propustite da noć provedete kako dolikuje i pravac u kafanu A u Red Šuzu Kafanica!

a u red šuzu kafanica

Fotografisano u Kafana A u Red Šuzu Kafanica

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com