InBox, Najave, vesti

Kada su otvorili kutiju, imali su šta da vide.

Kada su otvorili kutiju, imali su šta da vide. Videli su najveće čari noćnog života koji nudi naša prestonica, i to ne bilo gde, nego u jednom od najpopularnijih klubova u gradu - klubu InBox! Ne propustite ideal beogradskog noćnog provoda, već posetite klub InBox ovog vikenda. Kao i svake nedelje očekuje vas atmosfera za pamćenje, najveselija ekipa u grdu, najlepše devojke i naravno, vrhunska muzika.

inbox2

Fotografisano u klub InBox

Oliver Stoiljković i Band održaće nastup ovog petka, odnosno večeras 18. aprila, u popularnom prestoničkom klubu InBox koji je već postao obavezna stanica svim Beograđanima koji cene dobar provod i uživaju u kvalitetnoj muzici. Samo Oliverovo ime obećava pravi spektakl i garantuje neizbežan provod uz najveće pop hitove, ali i njegove autorske numere.  Subota 19. april, rezervisana je za idealan spoj, odnosno zabavljaće vas Superstars Bend i fenomenalni Marcco Oxiduality aka Marko Gojković. On vrti setove prepoznatljive po komercijalnom i tech house zvuku, mada ni ostali podpravci house muzike ne izostaju. Rezultat je kratko i jasno - vrhunska atmosfera!

klub InBox

Fotografisano u klub InBox

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog CallCentra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com