Čudna Noć, vesti

Kafana Čudna Noć nudi najlepše noći.

Pripremite se za fantastičan provod kakav u kafani Čudna Noć nikada ne izostaje. Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstveno prestoničko uživanje uz fenomenalan muzički repertoar koji predstoji.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Naime, u petak 20. decembra u kafani Čudna Noć za vaš provod pobrinuće se izvanredni Vanja Zelenski, poznat po svom hitu “Sve ti dao”. Svojim izuzetnim vokalom, kao i sjajnim muzičkim repertoarom, učiniće da se provedete maksimalno dobro.

U subotu 21. decembra u kafani Čudna Noć zabavljaće vas Moma Djurić-Kmezić sa svojim bendom – Moma Bend, kao i fantastična Teodora Toković. Ova sjajna ekipa profesionalnih muzičara, čija su izvođenja uvek na izuzetno visokom nivou, pobrinuće se da vam ova subota u kafani Čudna Noć bude zaista jedan od najlepših izlazaka do sada. Očekuje vas neverovatan provod u prelepom ambijentu jedne od najpopularnijih kafana na Novom Beogradu. Ne propustite uživanje na vodi.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Podsećamo da je kafana Čudna Noć je novootvorena kafana na vodi koja svojom ponudom ima tendenciju da postane jedno od najposećenijih mesta u gradu. Kafana Čudna Noć predstavlja pravo osveženje prestoničkog noćnog provoda i svojom fantastičnom uslugom i zaista sjajnim ponudama čini da se već na prvi pogled zaljubite u nju, i da garantovano postane deo vašeg obaveznog izlaska. Kafana Čudna Noć otvorena je za vaš nezaboravan provod od 22 h, pa sve do četiri sata iza ponoći.

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Čudna Noć. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče na ovom izuzetnom mestu nikako ne propustite.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Za sva naredna dešavanja u kafani Čudna Noć rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com