Gardoš, vesti

Kafana Gardoš – pravi izbor.

Idealan način da provedete vikend, tačnije subotu 14. decembar, jeste da posetite kafanu Gardoš. Uz pristupačne cene pića, čekaju vas najlepše devojke i dobro raspoloženje, i naravno najbolja muzika u gradu. Provod zagarantovan uz puno pozitivnih vibracija i vrhunske atmosfere!

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Posetite ovo izuzetno mesto boemije i uživajte u sjajnoj muzici i glasu Miroslava Ilića i Andree Popov. Subota u Gardošu će biti idealno veče za vaš kafanski provod.

Ovaj sjajni duo će napraviti uzavrelu atmosferu, a svi gosti u kafani Gardoš će đuskati i biti na nožicama, pa i stolovima! Prijatan i prostran ambijent, pristupačne cene pića i ukusne hrane, vrhunska i kvalitetna rakija, sjajan bend, i to nigde drugde nego u kafani Gardoš. Dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji ovde nude.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Uz zvuke gitare i harmonike moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti kafane Gardoš navikli.

Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu! Kafana Gardoš uvući će vam se pod kožu i samo jedan dolazak ostaće na vama kao žig… a ponekad je to jedini način da najlepši momeni ostanu zapamćeni… Za one kojima piće nije navika već svakodnevna svečanost! Za sve vas koji ste se pronašli u tome – Kafana Gardoš je pravo mesto!

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za subotu veče u kafani Gardoš i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com