Gardoš, vesti

Kafana Gardoš za dobar provod.

Jedna od najposećenijih kafana na Gardošu, kafana Gardoš, za ovu subotu vam je pripremila fantastični muzički repertoar.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Naime, u subotu 30. novembra i poslednjeg dana ovog meseca pevaće vam Andrea Popov zajedno sa Miroslavom Ilićem. Za prave boeme ovo je popularno veče narodne muzike, kada u kafani Gardoš nastupa ovaj sjajni duo. Živa muzika počinje od 23 h. Iz nedelje u nedelju kafana Gardoš nudi sve bolji provod, a na vama je da proverite zašto! Očekuje vas fenomenalan provod i sjajno veče.

Kafana Gardoš takođe nudi izuzetno ukusne specijalitete, za vaše bitne prilike, kao i bogatu kartu pića, po korektnim cenama. U ponudi su takođe izvanredne promocije alkoholnih napitaka, tako da, nikako ne propustite.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Svake  subote kafana Gardoš nudi vam uživanje u spektakularnim živim svirkama i dobroj muzici, kakvu nećete čuti nigde u prestonici.  Ovde vas uvek očekuju promotivne cene, raspoloženi gosti i veoma ljubazno osoblje. Priuštite sebi jedinstveni kafanski provod.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Gardoš.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com