Gardoš, vesti

Kafana Gardoš za trenutke pamćenja.

Ukoliko za kraj nedelje želite da doživite duh pravog kafanskog provoda, pravi izbor za vas je kafana Gardoš na Gardošu. U ovoj, možda najpopularnijoj kafani u Zemunu, svakom detalju i gostu je posvećena posebna pažnja, kako biste vi bili zadovoljni i sa osmehom se vraćali.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Samo u subotu, 4. januara, kao i svake sledeće subote, pevaće vam fantastični Miroslav Ilić i Andrea Popov. Ova sjajna ekipa pevača je svake subote zadužena za najbolju atmosferu u kafani Gardoš.

Izvrsna atmosfera koju stvaraju ne može se opisati rečima, zato dođite i sami se uverite u provod koji vas očekuje u kafani Gardoš. Zasluženi aplauzi koje ovaj duo dobija, rezultat su njihovog izvođenja koje je teško opisati, a koje se naprosto mora doživeti.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Kafana Gardoš ima prilagođene cene pića i hrane svačijem džepu i ovde ćete pronaći najbolji provod u Beogradu.  Svakog petka i subote kafana Gardoš nudi vam uživanje u spektakularnim živim svirkama i dobroj muzici, kakvu nećete čuti nigde u prestonici. Iz nedelje u nedelju kafana Gardoš nudi sve bolji provod, a na vama je da proverite zašto!

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski merak u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za fenomenalne žurke u kafani Gardoš i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com