Hodač, vesti

Kafana Hodač – jer pravi boemi znaju zašto.

Provod je zagarantovan uz veliki broj dobrih ljudi i puno pozitivne energije. Iskusite pravo boemsko uživanje uz neverovatnu uslugu, muzički program i piće u jednoj od retkih kafana koje su svakodnevno otvorene za vaš nezaboravan provod – Kafani Hodač!

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Cele nedelje centralno mesto kafanskog provoda jeste upravo kafana Hodač koja vam nudi savršeno mesto za opušteno igranje, provod sa prijateljima ili dragom osobom. Iz nedelje u nedelju starogradska muzika dominira spektakularnim večerima, a provod traje do jutra.

Samo večeras budite pravi boem uz neverovatnog Iliju i Bogdana, iskusne muzičare koji goste nikad ne ostavljaju ravnodušnim. Žuća i Nole, virtouzi na gitari i harmonici, biće vaši domaćini u kafani Hodač u sredu i četvrtak. Ovaj duo i kafana je najbolja kombinacija i vaš izbor kada poželite da napravite kratak predah od užurbane radne nedelje i jednostavno se opustite uz kvalitetnu muziku i dobro piće po pristupačnim cenama.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

U petak i subotu, za najbolji početak vikenda u kafani Hodač, očekuje vas orkestar Harmonika Stara. Uz najveće kafanske hitove, u specifičnom izvođenju ovog izvanrednog orkestra, moći ćete da se provedete bolje nego ikada. Orkestrom Vrela noć zaokružite celu nedelju i ponovo u ponedeljak dođite u Hodač, jer ovde nema odmora. Svaki dan se svira, peva i veseli!

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Hodač, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com