Najbolje kafane, vesti

Kafana Hodač otvara novu sezonu!

Kafana Hodač će u petak, 13. septembra, početi sa već svima dobro poznatim programom. Za muziku violine, harmonike i kontrabasa zaduženi su Ilija i Bogdan koji zaista umeju da zabave i razvesele goste. Ovaj orkestar takođe svira i subotom, a nedeljom goste ponovo zabavlja orkestar "Vrela noć". Samo ime ovori više od hiljadu reči. Ovaj orkestar zagreva atmosferu za tren oka.

Kafana Hodac

Fotografisano u Kafana Hodač

U ovoj drvenoj kućici, zvanoj kafana Hodač, gosti će pored muzike uživati i u sjajnom enterijeru. Karirani stolnjaci, retro točilica piva i burad iz koga se toči domaća rakija oduševe svakog gosta. A posebnu čar ovoj kafani daju stihovi pesama ispisani na zidu kao dokaz pijanih noći beogradskih boema. Uživalo se i uživaće se tako svakog dana u kafani koja se nalazi nedaleko od Vukovog spomenika i predstavlja simbol kafanskog provoda u prestonici. Dođie da uživate onako kako se uživa samo ovde na brdovitom Balkanu.

Hodac

Fotografisano u Kafana Hodač

Ako želite da se nađete na otvaranju ili da neku drugu noć provedete u čarima boemskog života potrebno je samo da rezervišete svoje mesto. Potrebno je da pozovete Call Centar na broj 063 33 33 44 ili da napravite Online rezervaciju putem sajta beogradnocu.com.

Vaš portal je prošle sezone fotografisao atmosferu u kafana Hodač, pa ukoliko poželite da posetite ovo zanimljivo mesto predlažemo vam da pogledate kako su se Beograđani provodili.

 

beogradnocu.com