Hodač, vesti

Kafana Hodač - provod koji se ne propušta.

Kafana Hodač jedna je od retkih kafana koje su svakodnevno otvorene za vaš nezaboravan provod. Svakog dana, do čak dva sata iza ponoći, na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u blizini Vukovog spomenika, možete iskusiti pravo boemsko uživanje, uz neverovatan muzički program.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Žuća i Nole, virtouzi na gitari i harmonici, ove srede i četvrtka biće vaši domaćini u kafani Hodač. Žuća i Nole najbolji su izbor kada poželite da napravite kratak predah od užurbane radne nedelje i jednostavno se opustite uz kvalitetnu muziku i dobro piće po pristupačnim cenama.

U petak i subotu, za najbolji početak novembra, u kafani Hodač očekuje vas orkestar Harmonika Stara. Uz najveće kafanske hitove, u specifičnom izvođenju ovog izvanrednog orkestra, moći ćete da se provedete bolje nego ikada.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Pravu boemsku noć možete iskusiti i u nedelju, kada samo za vas u kafani Hodač nastupa orkestar Vrela Noć. U neverovatnim zvucima najlepših kafanskih pesama sigurno ćete se pronaći i maksimalno opustiti uz dobro piće i vrelu atmosferu.

Ni sa početkom nove radne nedelje provod u kafani Hodač ne prestaje. U ponedeljak  scenu kafane Hodač zauzimaju Ilija i Bogdan, sa svojim instrumentima. Uz melodije gitrare i kontrabasa, biće to neponovljiva noć. A ukoliko propustite da ih čujete u ponedeljak, oni su na muzičkom repertoaru kafane Hodač i utorkom, pa svoju grešku možete ispraviti.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija.

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Hodač, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com