Hodač, vesti

Kafana Hodač svako veče uz vas.

Kada dođe kraj nedelje i kad pomislite na radni ponedeljak, vama nije ni do čega. Zato nemojte tugovati i očajavati! Nego provedite svoju Novu Godinu ranije i napravite lepe trenutke, jer drugačije ne može, samo u kafani Hodač!

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Kafana Hodač je uvek uz vas, spremna da vam ugodi, snizi cene pića, organizuje najbolju muziku i uslugu, sve ono što jednom boemu treba. Ovde ćete dobiti sve što ste želeli i što je potrebno jednom provodu za vašu dušu.

Kafana Hodač je spoj tradicionalnog i novog. Na pićovnicima, kako se danas to popularno kaže, urađenim u autentičnom stilu nalaze se takve i cene. Gde ste još našli Zaječarca za 100 dinara?!

Večeras ne propustite sjajan provod uz nastup Orkestra Vrela noć koji će vam, upravo kako samo ime kaže, prirediti istu! Ponedeljkom i utorkom vas čekaju Ilija i Bogdan koji iz nedelje u nedelju sa kontrabasom i harmonikom sve više oduševljavaju goste Hodača i prave fenomenalnu atmosferu!

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

U kafani Hodač možete uživati, a da pri tom ne brinete o svom novčaniku. Cene pića u ovoj kafani su daleko jeftinije od klubova, tako da se možete potpuno opustiti i uživati u odličnom provodu. U fenomenalnom Hodaču sreda i četvrtak su rezervisani za neodoljivog Žuću i Noleta koji vladaju na harmonici i gitari, dok su petkom i subotom na programu Orkestar Harmonika Stara. Ne propustite ovu nedelju, jer vas očekuje zagarantovano dobar provod koji ćete danima prepričavati.

Kafana Hodač neguje narodnu tradiciju, odiše odličnom atmosferom i namenjena je svima koji su željni dobrog provoda. Razervišite svoje mesto na vreme i provedite najlepše trenutke u Hodaču. Pristupačne cene, veliki izbor pića i ljubazno osoblje čekaju na vas.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Hodač možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod. U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija u kafani Hodač.

 

beogradnocu.com