vesti

Kafana Jaram – vaš pravi izbor.

Kafana Jaram postaje jedno od vodećih mesta u Beogradu kada je pravi kafanski provod i merak u pitanju. Izuzetno veče uz ozvučene Tamburaše ovde možete iskusiti svakog petka i subote.

kafana Jaram

Fotografisano u Kafana Jaram

U kafani Jaram svakog petka i subote očekuja vas živa živa muzika uz harmoniku, gitaru i mnogo iznenađenja, a fenomenalan provod ne izostaje. Zagarantovano dobra atmosfera uz domaću tradicionalnu hranu i pravi ukus rakije i ostalog raznovrsnog pića, pružiće vam provod kakav ste i očekivali.

Međutim to nije sve. Ovog petka i subote, pored odlične muzike i usluge, očekuje vas i promocija piva, tačnije Beck’s – a po ceni od samo 90 dinara. Izvanredna muzika, dobro raspoloženje i pravi boemski ambijent razlozi su zbog kojih ne smete propustiti ovaj vikend u kafani Jaram.

Kompletna kafana Jaram je urađena u etno stilu, a u ponudi je stara tradicionalna kuhinja, sa starim, davno zaboravljenim receptima naših baka. Starije generacije neka se prisete svadbarskog kupusa, podvarka, punjenih paprika, čorbastog pasulja, roštilja koji se topi u ustima i mnogo toga a novije neka osete kako se nekad dobro i zdravo jelo. Takođe, jedinstven pogled iz ovakve kafanice nećete nigde naći.

kafana Jaram

Fotografisano u Kafana Jaram

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima.

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Jaram, obavezno rezervišite svoje mesto zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com