vesti

Kafana je život moj.

Kafana Život Moj je jedna otmena, elegantna, moderna, a boemska kafana meračke duše. Usluga i odnos sa gostima je zaista na najvišem mogućem nivou i zato kafanu Život Moj obožavaju i najprobirljiviji gosti, jer se ovde osećaju ni manje ni više nego fantastično i to svaki put kada dođu.

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Kafana Život Moj, omogućava vam da proživite najlepše one nezaboravne kafanske živote zbog kojih su nastale sve najleše kafanske pesme i zbog čijih aktera i obožavatelja se kafana i održala do dana današnjeg, a nema onog ko je ne voli.

Muzički reprtoar kafane Život Moj je onaj pravi, baš kakav treba da bude i kakav tražite, sutra za najbolje noći nastupa Diverso Bend, bend koji ispunjava sva očekivanja i u čijim nastupima zaista možete uživati, opustiti se i pustiti svojoj boemskoj mašti na volju, jer kafana Život Moj budi vaše najskrivenije kafanske emocije i zato je na listi najboljih, najtraženijih i najlepših, jer ste vi taj kvalitet prepoznali.

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Petkom Galiano Bend, sa kvalitetom provoda samo prelazi na sledeći stepenik, koji ka vama šalje mlazeve najboljeg zvuka i talase najpenušavijeg uživanja, jer samo kafana Život Moj kreira najfantastičnije provode u gradu, provode zbog kojih vredi živeti.

All Inclusive Bend je sa vama subotom, stvaraoci najpoželjnijih žurki i ostvaritelji meraklijskih snova, pevaju i sviraju samo za vašu dušu i njen kafanski filing. Ali to nije sve.. U nedelju vas ponovo očekuje sjajna svirka uz Diverso Bend. Ne propustite!

kafana Život Moj

Fotografisano u Kafana Život Moj

Rezervišite najotmeniji kafanki doživljaj u kafani Život Moj na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za  noćni život Beograda. I naš kafanki život se preselio u kafanu Život Moj.

 

beogradnocu.com