vesti

Kafana Klupče - mesto nezaboravnog provoda.

Ova sipmatična kafana, širi dobre vibracije, okupljajući one koji su naviknuti na najbolji provod u gradu.  Sutra uveče u prostorijama Kafanice  Klupče čeka vas Dj Vuk Vukosavljević koji je poznat po sjajnom repertoaru uz koji đuska traje do sitnih sati. Ovaj jedinstveni Dj prepoznatljiv je po svom stilu i poklonici ovog zvuka uvek se vraćaju u kafanu Kafanicu Klupče kada je Vuk za Dj pultom.

kafana Kafanica Klupče

Fotografisano u Kafana Kafanica Klupče

U petak svoje umeće i dobro raspoloženje sa vama će podeliti Cigani - Vlada, Jovan i Pače koji naoružani sjajnom energijom šire samo pozitivne vibracije i Kafanica Klupče pršti od sjajnog provoda svakog petka bez izuzetka.

Subotom će Kafanicom Klupče prostrujati muzičko umeće gitare L&A, akustično veče u ovom jedinstvenom i prelepo uređenom prostoru prizvaće i ljubitelje gitare. Pesma i igra sinonim su kafane Kafanica Klupče koja bude prepuna svake subote kada se začuje muzičko umeće njenih virtuoza.

kafana Kafanica klupče

Fotografisano u Kafana Kafanica Klupče

Kafanica Klupče je mislila na sve svoje goste i shodno različitim ukusima formirala je i muzički repertoar i postavila uslugu na najviši mogući nivo, te se Kafanica Klupče ne pamti samo po sjajnom zvuku nego i prema vrhunkoj usluzi i pristupačnim cenama kojima se gosti uvek obraduju.

Spoj dobrog ukusa, sjajnog raspoloženja, prelepih devojaka i provoda koji uvek mami na još pečat su Kafanice Klupče koja vas sve čeka i obećava najluđi provod u gradu. Već sutra uveče uputite se ka Kafanici Klupče da čujete šta je za vas prioremio Dj Vuk. Zaljubićete se u ovaj presladak prostor u koji ćete poželeti da navraćati svakog svaki dan.

kafana Kafanica Klupče

Fotografisano u Kafana Kafanica Klupče

Fotografi portala beogradnocu.com, koji dobro poznaju noćni provod, prenose vam samo delić atmosfere iz Kafanice Klupče i pozivaju vas na zajednički provod na ovom fenomenalnom mestu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u Kafanici Klupče, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Rezervišite svoje mesto na vreme, zbog velikog interesovanja.

 

beogradnocu.com