Najbolje kafane, vesti

Kafana Kolarac otvara još jedan dan!

Popularna prestonička kafana Kolarac, koja se nalazi u samom srcu Beograda, nudi najbolji kafanski provod u gradu svake subote! Na oduševljenje svih ljubitelja ovog mesta i izvanredne starogradske muzike kafana Kolarac uskoro otvara još jedan dan.

Svake subote do 3 h iza ponoći ovde se možete provoditi uz fenomenalne tamburaše, koji na izuzetan način izvode najbolju narodnu i starogradsku muziku. Kafana Kolarac vam sada nudi mogućnost da provod ovakve vrste iskusite čak dva puta nedeljno. Pored subote, od sada u kafani Kolarac možete uživati i svakog petka. Ono što i sami znate, atmosfera će sigurno biti vrhunska, a provod nezaboravan i neponovljiv.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Šta vas sve novo očekuje u kafani Kolarac, ali i u ostalim popularnim mestima za noćni provod, prvi ćete saznati ukoliko budete redovno pratili vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

U iščekivanju boemskog uživanja u kafani Kolarac, pogledajte šta su naši fotografi do sad tamo zabeležili svojim objektivima. Najinteresantniji momenti vašeg sevdaha deo su naše galerije.

Da biste obezbedili sebi najbolji provod, izvršite rezervacije koje su besplatne, ali obavezne. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Kolarac.

 

beogradnocu.com