vesti

Kafana Kolarac za prave boeme.

Uz pristupačne cene pića, prelepe devojke i zgodne momke, dobro raspoloženje, očekuje vas i najbolja muzika u gradu. Idealan način da provedete ovaj vikend jeste da posetite kafanu Kolarac. Svakog petka i subote, centralno mesto kafanskog provoda jeste upravo kafana Kolarac, zajedno sa Y Bendom koji će vam ulepšati ovaj petak, 15. novembar.  Koncipirana tako da loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru pažnje, ova kafana vam nudi savršeno mesto za opušteno igranje, provod sa prijateljima ili dragom osobom.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Naravno, to nije sve. U Kolarcu vas čekaju i fenomenalne promocije pića. Flaša Absolut vodka i Ballantines biće samo 4.500 din, dok je Jack Daniels 6.000, a litar vina 800dinara. Rakiju sa ukusom po vašem izboru možete piti za fenomenalnih 3.500 dinara. Živeli!

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Već u subotu, sviraće vam vrhunski tamburaši sa kojima ćete beskrano đuskati i pevati. Iskusni muzičari goste maksimalno zabavljaju, a noć se završava iščekivanjem narednog vikenda. Neka od danas pa nadalje, vaš idealan provod bude samo u kafani Kolarac koja, pored raznovrsnog pića i dobre atmosfere nudi i najkvalitetniju uslugu. Ova ekipa sjajnog raspoloženja učiniće svojom muzikom da čitave večeri ne skidate osmeh sa lica.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Kad je reč o muzičkom repertoaru, u kafani Kolarac akcenat je na starogradskoj muzici koja apsolutno upotpunjuje čitav boemski koncept ovog mesta. Zapravo, prva asocijacija na kafanu Kolarac jesu izvanredni tamburaši koji zaista neverovatno izvode starogradsku muziku, pa čak i one pesme koje znate, ali ste ih zaboravili, zbog toga što se retko čuju po beogradskim kafanama. Tamburaši u Kolarcu uvek naprave i više nego dobru atmosferu, a gosti ove kafane su, prilikom odabira svog mesta za izlazak, vođeni činjenicom da je kafana Kolarac najbolje mesto u gradu za uživanje ovakvog tipa.

Bilo koji dan da izaberete, sajt beogradnocu.com je tu da se pobrine za to da imate idealno mesto. Potrebno je samo da napravite rezervaciju putem Call Centra, pozivom na broj 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com