Korčagin, vesti

Kafana Korčagin - oaza neviđenog provoda.

Kakva nas prognoza očekuje u kafani Korčagin pogledajte u narednom tekstu. Ovog ponedeljka, 20. januara, očekuje nas delimično pripito uz neverovatno niske cene i dobre Tamburaše koje stručno zovu “Mala Maca”. Ne dajte da vas ime prevari, jer zvuk ovog orkestra najavljuje totalni haos.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

U utorak 21. januar i sredu, sledi mestimično mamurno, ali i dalje uz padavine dobrog raspoloženja i vetra Ex –Yu rock i starogradskih hitova koji duvaju iz pravca Čirila i Metodija broj 2a. U četvrtak ne dajte da vas obeshrabri naziv Ozvučenih Tamburaša “Bačena kašika”, jer je to samo znak da vas očekuje jako dobra atmosfera i idealno vreme za kafanu Korčagin!

Petkom uz Tamburaše “Pinosavac” i subotom sa “Malom Macom”, Sunce se opet vraća na vedro nebo dobrog raspoloženja uz lagani povetarac rujnog vina i kapljicu dobre rakije. Nedelja je potpuni mrak kad se odmara za narednu nedelju koja sledi u sjajnoj kafani Korčagin.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Ovde je klima nesvakidašnja i podređena samo vašem uživanju i dobrom provodu. Zato ne propustite uživanje u ovoj prelepoj prestoničkoj kafani koja predstavlja sinonim pravog meraka i boemskog provoda. Rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveno uživanje uz izvanredan muzički program i fenomenalnu atmosferu.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Korčagin možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Naši fotografi se uvek rado provode u kafani Korčagin, pa tako i beleže najinteresantnije momente neponovljivog provoda koje možete videti u našoj galeriji.

 

beogradnocu.com