Korčagin, vesti

Kafana Korčagin – pravi izbor ponedeljkom.

Nije teško nezaboravno se provesti u prestonici, ali ipak, postoje mesta koja se izdvajaju po svom specifičnom ambijentu, veoma toploj atmosferi i usluzi visokog kvaliteta. Portal beogradnocu.com je tu da vas uputi na upravo ovakva mesta, a uvek neizbežna preporuka jeste kafana Korčagin.

Kafana Korčagin je kafana u koju se gosti uvek rado vraćaju, gde se služi najbolja rakija i sluša najkvalitetnija muzika. Na večerašnjem repertoaru je već dobro poznata i pažljivo odabrana starogradska muzika, u kojoj možete maksimalno uživati sa svojim prijateljima. Za sve ljubitelje pravog kafanskog provoda ova kafana predstavlja prioritet pri izboru mesta za izlazak.

Korcagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Tamburaše možete slušati i svakog dana od četvrtka do subote, a utorak i sreda su rezervisani za virtouze na gitari, koji izvode exYu rok muziku, a biće mesta i za starogradske melodije. Koji god dan da odaberete da posetite ovu kafanu, nećete pogrešiti!

Fotografi portala beogradnocu.com upravo na ovom mestu uspevaju da spoje posao i zadovoljstvo, pa se fenomenalno provode fotografišući vaše nezaboravne momente, tako da u našoj galeriji možete pogledati kako izgleda kafana Korčagin u svom punom sjaju.

Korcagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Svoje rezervacije možete izvršiti upravo ovde, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnoj beogradskoj kafani Korčagin.

 

beogradnocu.com