Limun Žut, vesti

Kafana Limun Žut uvek tu za vas.

Ukoliko za kraj nedelje želite da doživite duh pravog kafanskog provoda, pravi izbor za vas je kafana Limun Žut. U ovoj, možda najpopularnijoj kafani našeg grada, svakom detalju i gostu je posvećena posebna pažnja, kako biste vi bili zadovoljni i sa osmehom se vraćali.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Samo večeras, kao i svake nedelje, sviraće vam ozvučeni tamburaši, orkestar “Čeznem za lovom”. Ova sjajna ekipa muzičara nastupa takođe utorkom, sredom, petkom i subotom zadužena za najbolju atmosferu u kafani Limun Žut. Naziv tamburaša često nasmeje goste, ali i učini da budu dobro počašćeni za svoj trud i izvrsnu atmosferu koju stvaraju.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Poseban dan u “Limunu” je četvrtak, rezervisan za tri gitare i bubnjeve. Uz pop - rock hitove sa prostora bivše Jugoslavije, započinje svaki četvrtak, a kako vreme "leti" i noć odmiče, dobar provod se završava narodnom muzikom, na oduševljenje svih pristunih gostiju. Zasluženi aplauzi koje orkestar “Papas Yania” dobija, rezultat su nihovog izvođenja koje je teško opisati, a koje se naprosto mora doživeti.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Kafana Limun Žut ima prilagođene cene pića i hrane svačijem džepu i ovde ćete pronaći najbolji provodu Beogradu.
O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu.  Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za večeras, kao i svih ostalih dana u kafani Limun Žut i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com