Limun Žut, vesti

Kafana Limun Žuti slavi rođendan.

Danas je prvi rođendan jedne od najpopularnijih kafana – kafane Limun Žut. Tim povodom “Limun” je odlučio da vas počasti i omogući snižene cene pića. Zato večeras i sutra 11. decembra možete konzumirati sve rakije za samo 99 dinara.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Počela je nova radna nedelja, a ono što vam ekipa beogradnocu.com predlaže jeste da obavezno posetite kafanu Limun Žut i iskusite najbolji noćni provod u Beogradu. Prepustite se uživanju u jednom jedinstvenom, kvalitetnom i drugačijem mestu od ostalih – kafani Limun Žut.

Ova kafanica je, je za samo godinu dana svog postojanja jako brzo dostigla veliku popularnost i postala jedna od najposećenijih mesta za noćni provod u našoj prestonici, a svoje ime stavila u red najboljih kafana u Beogradu.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Večeras će vam u kafani Limun Žut, svirati popularni tamburaški orkestar “Čeznem za lovom” koji će napraviti sjajnu atmosferu i pravi boemski provod. Obećavamo vam da ćete celo veče đuskati i pevati. Tamburaši “Čeznem za lovom” je sjajna ekipa muzičara koja nastupa u kafani Limun Žut takođe sredom, petkom, subotom i nedeljom, a naravno, zadužen je za najbolju atmosferu u ovoj sjajnoj kafanici. Naziv tamburaša često nasmeje goste, ali i učini da budu dobro počašćeni za svoj trud i izvrsnu atmosferu koju stvaraju.

Dođite na besprekorne zvuke tambure, vrhunsku muziku i tamo gde je provod zagarantovan i proslavite prvi rođendan ove fenomenalne kafanice. Četvrtkom je u kafani Limun Žut zadužen orkestar “Papas Yania” u sastavu tri gitare i bubnjeva koji zvuče bolje nego bilo šta drugo.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu. Rezervišite što pre svoje mesto – putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Izvršite svoje rezervacije za večeras, kao i za ostale dane provoda u kafani Limun Žut i obezbediti sebi nezaboravno veče. Živeli!

 

beogradnocu.com