Malo Bi' Te Tako, vesti

Kafana Malo Bi' Te Tako nudi sjajan provod.

Iz kafane Malo Bi’ Te Tako kažu, prognoza za petak: delimično pijano, uz "Talas" dobre muzike i poplavu rakije. Subota 23. novembar - mestimično mamurno zbog haosa od petka. Mada će se "100%" razvedriti zbog očekivanih vinskih vetrova. Mesto na kom ce sijati Sunce medovače, duvati lagan povetarac viskija, na kom ce temperatura piva biti idealna za kupanje, je naravno vaša kafana Malo Bi' Te Tako!

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Naime, u petak 22. novembra u kafani Malo Bi' Te Tako vas očekuje Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jovičić, koji će se pobrinuti za vaš spektakularni provod, dok vas u subotu zabavlja 100% Band. Na vama je samo da ne propustite!

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Ne propustite uživanje u ovoj prelepoj prestoničkoj kafani koja predstavlja sinonim pravog boemskog provoda. Rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveno uživanje uz izvanredan muzički program i fenomenalnu atmosferu.

Uostalom, možete se uveriti i sami da je u ovoj kafani provod uvek izvanredan. Galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze provoda u kafani Malo Bi' Te Tako. Naši fotografi se uvek rado provode u ovoj kafani, pa tako i beleže najinteresantnije momente neponovljivog provoda.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Malo Bi' Te Tako možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com