Najbolje kafane, vesti

Kafana Malo Bi' Te Tako otvara zimsku sezonu!

U dilemi ste gde izaći i koje kafane posetiti? Ekipa beogradnocu.com ima pravi predlog za Vas! Kao što ste navikli prošle sezone, samo za vas ovog četvrtka 26.septembra otvara se kafana Malo Bi’ Te Tako!

Ukoliko želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu. U kafani Malo Bi’ Te Tako posvećena je pažnja svakom detalju i svakom gostu, kako biste vi bili zadovoljni i sa osmehom se vraćali.

Malo bi' te tako

Fotografisano u Kafana Malo bi' te tako

Na otvaranju će Vas zabavljati neponovljivi Sale Talas i fantastični 100% Bend, čiji naziv s punim pravom nose. Petak je poseban dan u nedelji, kada Sale Talas, pravi izuzetnu atmosferu sa Stanislavom Sekulićem i Marijom Marom Jovićič. Ovaj fenomenalni trio će vas oboriti sa nogu. Zasluženi aplauzi koje dobijaju, rezultat su njihovog izvođenja koje je teško opisati, a koje se naprosto mora doživeti.
Kraj nedelje i subotu, obeležava neizostavni 100% Bend koji čini sve da budu dobro počašćeni za svoj trud i izvrsnu atmosferu koju stvaraju.

malo bi' te tako

Fotografisano u Kafana Malo bi' te tako

Koncept kafane je uređen na poseban način, kako bi se dobio odličan položaj svakog stola, odnosno da bi se gosti našli uvek u centru pažnje. Osoblje kafane Malo Bi’ Te Tako nastoji da srdačnim pristupom učini sve da se kod njih osećate dobrodošli u svakom trenutku. Veliki izbor pića, pozitivna atmosfera i neizostavna živa muzika zaslužni su za dobro raspoloženje svih gostiju.

Kafana Malo Bi’ Te Tako je mesto okupljanja, druženja, sastajanja i rastajanja, mesto gde se deli radost i tuga sa onima koji su nam ili nisu uopšte bliski.

malo bi' te tako

Fotografisano u Kafana Malo bi' te tako

Konačno jedna dobra kafana ispod Kalemegdanske tvrđave, a svi vi putnici namernici, ili vi koji slučajno prolazite, memorišite adresu Karađorđeva kao centar dobrog provoda!

Zbog brojnosti vesele ekipe koja se okuplja u kafani Malo Bi’ Te Tako iz nedelje u nedelju, poželjno je da na vreme rezervišete sto za vas i vaše prijatelje. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com